Registrácia Prihlásiť sa VIP program

Hodnotenia produktov

xPedál pre šijacie stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

15€

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích RVHP.Luczn..

jiřina 28/05/2018

  • Spokojenost,vše pasuje jak má
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas)

6.11€

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas) Prívodný kábel Lucznik je určený pre staré ..

jiřina 28/05/2018

  • Výborný,konečně můžu zase šít
  • žadné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSada 4 nití pre overlocky - biela

8.52€

100% POLYESTEROVÉ NITĚ. Nitě mají certifikát OKO-TEX č. 51052 a splňují EU certifikaci EN4..

Eva Janoušková 27/05/2018

  • Nitě jsou super ,netrhají se
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xB9117-552-A00+

0.83€

Cívka je určena pro šicí stroje s vázaným stehem s odstřihem nitě jako například: ..

Jana Kolláriková 27/05/2018

  • Na zaklade mojich zadanych rozmeroch ste reagovali ihneď. To bolo super užasne. Hned ste mi odporučili dany typ...
    Cievky sedia, nieje žiadny problem. Som nadmieru spokojna. Rychlo doručene, žiadne problemi. S radosťou odporučam aj ostatnym zakaznikom. Ďakujem vašmu tymu...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xVodič povrázku 503813008 JANOME

18€

Tento vodič je určen pro stroje Janome : MC6600P MC6500P 6260QC 6125QC 6019QC..

Ivana 26/05/2018

  • Vodič provázku zatím nemám vyzkoušený, ale mám s ním velké plány. Nejvíce jsem byla zvědavá, jestli vůbec bude pasovat do mého stroje. Pasuje, takže mi nic nebrání, abych své plány uskutečnila.
  • Uvítala bych vodič ještě i pro silnější provázky.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPriehľadný kryt cievkového púzdra 846271103 JANOME

3.96€

Tento kryt je určen pro stroje:Janome MyStyle 100Janome Juno E1019, E1050Janome DC1050Jano..

Ivana 26/05/2018

  • Kryt jsem objednávala taky jako náhradní díl, protože u původního se mi zlomil jeden ten boční výstupek. Pasuje perfektně, tak není co dodat.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPlastové cievky barevné 200277062 JANOME

18€

Speciální edice barevných cívek, to musíte mít:) ..

Ivana 26/05/2018

  • První cívky v krabičce jsem dostala jako dárek k nákupu stroje. Je to perfektní přehledný organizátor a průsvitné cívky umožní sledovat, kolik nití na cívce při šití ještě zbývá. A protože cívek není nikdy dost, objednala jsem si další zásobníček.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠpendlíky s kytkou NS106

3.60€

Extra dlouhé špendlíky s kytičkou pro snažší aplikaci. Rozměr 0.6x48mmx80ks. ..

Ivana 26/05/2018

  • Mám je chvíli a zas tolik jsem s něma ještě nepracovala, ale vyhovuje mi, že jsou dlouhé a placaté. Ta krabička je taky fajn vychytávka.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLepidlo ve spreji SPIRIT 5 STRONG - spray 500 ml

7.41€

Spirit 5 LEPÍCÍ TRANSPARENTNÍ SPREJ 500ml - zesílený efekt je sprej v podobě do..

Ivana 26/05/2018

  • Souhlasím s předchozími názory. Taky lepidlo ve spreji používám v patchworku. Dokáže zafixovat látky k sobě či k výplni dek a usnadní prošívání větších ploch. Samozřejmě funguje i při šití aplikací.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNavlekač nitě DW-E5009

0.68€

Vynikající pomocník pro protažení nitě na druhou stranu materiálu ..

Ivana 26/05/2018

  • Tohoto pomocníka bych nazvala spíš "protahovač" nití. Je velmi tenký a snadno propíchne látku. Takže při šití kdekoliv zůstane trčet nezakončená nit, zespodu propíchnu látku bez potíží v bodu, ve kterém potřebuji, nitku zachytím pod háček a při protahování nitě se zobáček zavře, čímž umožní lehce háček protáhnout do rubu a nit tak dostat na druhou stranu. Je to mnohem rychlejší a pohodlnější, než se trápit s navlékáním krátké nitky do jehly a pokoušet se protahovat nitku tímto způsobem. Kolikrát i na hotovém koupeném oblečení někde trčí konce nezapošitých nitek, což mě rozčiluje. Ovšem s tímto protahováčkem je jednoduše "zneškodním" výše popsaným způsobem.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pre šijacie stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

15€

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích RVHP.Luczn..

Fleischlinger Karel 26/05/2018

  • Byl jsem velmi překvapen, že je tak letitý díl ke starému šicímu stroji ještě k dispozici. Dodán byl rychle a v pořádku. Děkuji za poskytnutou službu. Fleischlinger
  • Nejsou.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSpeciálna sada 40 ihiel TEXI - SCHMETZ pre overlocky-coverlocky

22€

Speciální sada 8 druhů jehel, celkem kusů jehel různých rozměrů pro běžné domácí overlocky..

Radomíra Šmídová 25/05/2018

  • Jehly jsou opravdu kvalitní
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 2000 CPX

467€

Šijací stroj coverlock Janome 2000 CPX ponúka 7 programov šitia a doležitý krycí steh. Ten..

Doprava zadarmo

Radomíra Šmídová 25/05/2018

  • šité oblečení vypadá jako od profesionálů
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNůž pohyblivý pro overlock Singer, Pfaff 412585

5.34€

Nůž je tvrzený VIDIA, velmi vysoká pevnost a kvalita. PFAFF 4762, 4772, Pfaff Hobbyloc..

Jan Svoboda 24/05/2018

  • Nůž funguje dle očekávání.
    Zboží skladem je opravdu skladem a po objednání je lze okamžitě vyzvednout.
    Online chat je funkční, poradí.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pre šijacie stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

15€

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích RVHP.Luczn..

Marta 22/05/2018

  • Pedál ke staré veritasce funguje výborně. Jsem moc ráda, že se ještě dají sehnat náhradní díly na šicí stroj koupený v roce 1980. Moc děkuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOdstrihávacie nožnice / cvakačky TEXI 4022

1.98€

Nůžky cvakačky slouží k rychlému a přesnému odstřižení vyšívacích nitek, vláken a příze..

Marie Kotoulková 22/05/2018

  • Šikovné, ostré a spolehlivé.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOdstrihávacie nožnice / cvakačky TEXI 4022

1.98€

Nůžky cvakačky slouží k rychlému a přesnému odstřižení vyšívacích nitek, vláken a příze..

Marie Kotoulková 22/05/2018

  • Oceňuji kvalitní zboží a solidní jednání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI JOY 25

107€

Texi Joy 25 - Evropská značka šicích strojů, mechanický šicí stroj vhodný pro základní a p..

Sedláčková Alena 22/05/2018

  • Jsem zatím naprosto spokojená, byla jsem
    zvyklá na starý šicí stroj Veritas a s šitím na
    novém stroji jsem se celkem rychle vyrovnala,
    vyhovuje mi. Zatím jsem nenašla nevýhodu nebo závadu. Snad budu
    spokojená i nadále.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPätka látacia a vyšívacia TEXI 0009

2.11€

Speciální patka určena pro většinu domácích šicích strojů (Janome, Bernina, Brother, El..

Kamila 22/05/2018

  • Patka je výborná, jde do stroje Veronice Champion 505
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTexi JoyLock 2/4

218€

TEXI JOYLOCK 2/4 - Evropská značka šicích strojů - Šití třemi nebo čtyřmi nitěmi s použití..

Doprava zadarmo

Dáša 21/05/2018

  • Prozatím jsem šila jen párkrát a spíše se seznamuji se strojem a nemám žádné výhrady.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: