Registrácia Prihlásiť sa VIP program

Hodnotenia produktov

xRemienok pre Lucznik, Veritas, Lada, Čajka, Podolsk atd. 5x3x315mm

3.35€

Klinový remeň Lucznik slúži ako náhradný diel pre staršie šjacie stroje VERITAS, LUCZNI..

Libuše 06/11/2017

  • Panuje to k němu stroji a to je to nejpodstatnější
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNožnice KAI N5250 SE

21€

Krejčovské nůžky s mikrozoubkem 10"(250mm)-Krejčovské nůžky s mikrozoubkovým ostřím stř..

Miroslav Kouba 06/11/2017

  • Zboží jsem kupoval pro manželku. Je moc spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNIT 101- BIELA

1.42€

100% POLYESTEROVÉ NITĚ. Nitě mají certifikát OKO-TEX č. 51052 a splňují EU certifikaci EN4..

Jaroslava Louny 04/11/2017

  • Kvalita ,cena, rychlost dodání jinde nenakupuji ,vřele doporučuji.
  • Ne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME JUNO E1015

130€

Šijacie stroje Janome Juno E1015 sú jednoduché základné šijacie stroje so základnými stehm..

Renata 04/11/2017

  • stroj jsem objednala dceři jako dárek přišel do 2dnů,je se strojem moc spokojená je začátečník a moc si ho chválí rychlost pedálu je nastavitelný jak potřebuje přiložený návod odpovidá k základnimu seznámení se strojem,jinak moc spokojená šije tiše,akorát by nebylo špatné nabízet ke stroji nitě,sehnat dobrou nit je dnes problém a zákledem dobrého šití je kvalitní nit.
  • nemáme
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNit vysivaci K1308

3.72€

všechny odstíny skladem evropský atest kvality termín dodání do 24 hodi..

Jiřina Zemanová 03/11/2017

  • S nitěmi jsem spokojená, nakupuji jen u vás. Dobrá kvalita i cena,
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xRemienok pre Lucznik, Veritas, Lada, Čajka, Podolsk atd. 5x3x315mm

3.35€

Klinový remeň Lucznik slúži ako náhradný diel pre staršie šjacie stroje VERITAS, LUCZNI..

Drahomíra 03/11/2017

  • řemínek je v pořádku a jsem moc ráda,že po mnoha létech můžu zas použít stroj,děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOlej pro šicí stroje SPIRIT 2 - 125 ml

1.18€

Spirit 2 je vynikající olej pro šicí stroje, jízdní kola, kolečkové brusle, zámky, pant..

Drahomíra 03/11/2017

  • děkuji,olej je vyhovující
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xCievka pre Singer, Bernina, Veritas, Veronica 55623

0.14€

Plastová cívka nízká pro stroje s rotačním chapačem. 55623P , 0023785100, 002397500, ze..

Drahomíra 03/11/2017

  • i po 40ti létech se pořád dají koupit náhradní díly ke starým strojům moc děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

346€

Overlock Janome 990 D (nástupca MyLock 204D) je 3, 4nitný stroj, ktorý ponúka 5 druhov ste..

Doprava zadarmo

Renata 02/11/2017

  • Pro domácí použití velmi dobrý, velká spokojenost
  • Velmi záleží na kvalitě použitých nití. S nitěmi dodanými se strojem se nedařilo seřídit napětí spodních kličkařů, muselo být na hodnotě 0. S nitěmi Amann došlo k výraznému zlepšení a stroj se dá efektivně regulovat
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Roman Beránek 01/11/2017

  • Perfektní výrobek, opět vše v provozu jak má být.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací podložka Olfa - RM-IC-M

35€

Řezací podložka oboustranná pro řezání s řezacím kolečkem - rotačním nožem. ..

evajah 01/11/2017

  • Jsem maximálně spokojená, od dodání denně používám.
  • Žádnou nevýhodu jsem nezjistila.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xServomotor pre šijace stroje TEXI POWER 550 S PREMIUM

154€

Universální servomotor pro průmyslové šicí stroje (pouze malý LCD display, umožńující n..

Doprava zadarmo

Petr 01/11/2017

  • Jsem maximálně spokojený. Tichý a výkonný motor.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTextilní kleště fine DENNISON MK III

17€

Tato splintovací pistole je ten správný systém ke snížení rizika způsobení dírek a pošk..

Zuzana Šmídová 01/11/2017

  • Kleště zatím nepoužívám dlouho, ovšem doposud je práce s nimi naprosto bezproblémová a snadná. Tenká jehla opravdu nepoškozuje úpletové materiály.
    Cena přijatelná.
  • Nic mě nenapadá.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

x120 PPF NEUTRAL 050

1.49€

Velmi kvalitní jemné splinty s dvojitou hustotou . Zakulacené koncovky omezují zasekává..

Zuzana Šmídová 01/11/2017

  • Bezproblémové použití,
    V přepočtu na kus velice nízká cena.
  • Splinty lze zakoupit pouze v obrovském množství kusů.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xBatériové nožnice EC-10B

196€

Elektrické nůžky krejčovské s baterií,adapterem na připojení do sítě,dvě řezací hlavy(k..

Doprava zadarmo

Gugusakisova aranka 31/10/2017

  • Lehké výborně ovladatelné přesné
  • Hůře stříhá tluste látky nebo víc jak 2vrstvy tenčích, ale uvádějí to na stránkách
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xAplikátor Hot fix, minižehlička DW-AW03

23€

Neocenitelná pomůcka při lepení hotfixů, neboli nažehlovacích flitrů, kamínků či perlič..

Margita 31/10/2017

  • Aplikátor je výborný,rýchlo dosiahne potrebnú teplotu,so s nim veľmi spokojná
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPapier pre šablony PLASTICA 05 WHITE 100x135

5.03€

Papír určený pro tvorbu šablon, který je dodáván v arších (1 arch - 670 gr.), Nabídka u..

Zothex, s. r. o. 30/10/2017

  • Pevný a přitom poddajný, dobře se řeže. Výhodou relativní průhlednost, Přesně co jsme potřebovali. K tvoření šablon a střihů k obkresu mohu velice doporučit.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOverlock-Coverlock Singer 14 T 968

476€

Overlock-Coverlock Singer 14 T 968 je poloprofesionální 5, 4, 3 a 2-nitný overlock a cover..

Doprava zadarmo

Tomšová Jana 30/10/2017

  • Zatím spokojenost ,dodání rychlé a v pořádku. Je to sejné jako od značky Merrylock, ale za jinou cenu.
  • V manuálu málo dopodrobna přepínání na druh stehu a seřízení.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 605 QXL (3160 QDC) + prídavný stolček

465€

Elektronický šijací stroj Janome 605 QXL s automatickým odstrihem nite. Janome 605 QXL pon..

Doprava zadarmo

Lubica 28/10/2017

  • Ako zaciatocnik som so strojom spokojna, dobre nastaveny, stehy krasne, nehlucny, jednoduchy na ovladanie.
  • Mozno sposob uchytenia drziaku na hlavnu nit, mensie rolky minodtial vypadavaju a tak pouzivam pridavny maly drziacik, mozno som este len neprisla na trik uchytenia pri tom hlavnom, kedze som zaciatocnik :)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPatka kráčajůca R1000L

8.29€

Základní kráčející patka pro začátečníky .Patka pro šití či prošívání látek, které se l..

Klára 28/10/2017

  • Plní funkci, usnadňuje práci s úpletem. Pasuje na obyčejný Singer.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: