Registrácia Prihlásiť sa VIP program

Hodnotenia produktov

xNožnice KAI 7280

63€

Krejčovské nůžky s dokonalými břity pro přesný střih všech tkanin za všech situací. Těl..

Novinka

SOS 16/11/2018

  • Se zbožím velká spokojenost.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 744D

397€

Overlock Janome 744 D je 2, 3, 4nitný stroj, 7 druhov stehov, 9 programov šitia. Najkvalit..

Doprava zadarmo Novinka

Táňa 16/11/2018

  • Spokojenost jak s výrobkem tak značkou.
  • Mohu doporučit.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSinger Talent 3323

291€

Šicí stroj Singer Talent 3323 je mechanický šicí stroj pro domácí použití. Tento šicí stro..

Doprava zadarmo Novinka

Erika 16/11/2018

  • Som začiatočníčka, takže je ťažké sa vyjadriť. Zatiaľ funguje podľa návodu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI BLACK&WHITE

233€

Texi - Evropská značka šicích strojů.Tento šicí stroj je absolutní špičkou mezi šicími str..

Doprava zadarmo Novinka

Tynas 15/11/2018

  • šicí stroj zatím šije hezky, display přehledný, popis odpovídá praktickým možnostem, vše jsem ještě ani nevyzkoušela. Jen pochybuji že bude možné ušít osm vrstev džínoviny, jak je v popisu.Již při třech vrstvách pevnějšího materiálu se mu podařilo 2x zlomit jehlu, která je určena pro džínovinu.Jinak se mi líbí a doufám, že bude trvanlivým kolegou při kreativním tvoření.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTaška pre šijací stroj Enjoy

18€

Jezdíte často na různé akce , patchwork party, šijete na chatě atd? V tomto případě je ..

Novinka

Tynas 15/11/2018

  • Po šicím stroji jsem si dodatečně objednala i tašku k němu. Nemám výhrady, splnila má očekávání. Praktická vypolstrovaná
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTeflónový návlek TEXI 4001

4.64€

Hodí se pro většinu domácích žehliček, zabraňuje vytváření lesku na žehleném materiálu,..

Novinka

Tynas 15/11/2018

  • univerzální návlek opravdu na moji žehličku sedí, žehlí se mi s ním dobře,Splnil má očekávání
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOdstrihávacie nožnice / cvakačky TEXI 4022

1.98€

Nůžky cvakačky slouží k rychlému a přesnému odstřižení vyšívacích nitek, vláken a příze..

Novinka

Tynas 15/11/2018

  • nůžky plní funkci zatím dle mých představ
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI JOY 1304 BLUE

91€

Evropská značka šicích strojů, mechanický šicí stroj vhodný pro základní a pokročilé šití ..

Novinka

yveta Hamříková 15/11/2018

  • koupila jsem si ho na obcasne siti na doma,aybch nemusela porad litat za svaldenama,pripdaji mi moc drahe.tak si to budu sanzit opravit sama.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xChránič prstov pre šijacie stroje

4.80€

Jednoduchá montáž chrániče jehly pod šroubek patky, jednoduché nastavení sklonu tak, aby c..

Novinka

yveta Hamříková 15/11/2018

  • zatím jsem ho nevyužila,zatim jsem neprisla na to,jak tam vůbec patri,al enepotrebuji ho,moc tam prsty nedavam,aby se mi něco nestalo.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

yveta Hamříková 15/11/2018

  • byl to vyhodna cena na netu,tak jsem toho využila,ale ještě jsem je nepoužila.
  • snad jenom ,když se zlomi,tak je vyhodim.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPlastová cievka Janome, Singer, Brother 2518P

0.28€

Rozměr cívky: 20.4x6.2x11.5mm Cívka je určena pro všechny domácí šicí stroje s CB c..

Novinka

yveta Hamříková 15/11/2018

  • je to civka,ktera se da koupit a normalne v obchode,ale objednávala jsem si sici stroj,tak jsem ji vzala primo odsud.je dobra,mam na ni nit.
  • myslim si ,ze nemá zadne nevyhody.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPlastová cievka Janome, Singer, Brother 2518P

0.28€

Rozměr cívky: 20.4x6.2x11.5mm Cívka je určena pro všechny domácí šicí stroje s CB c..

Novinka

Vít Bauer 14/11/2018

  • Kvalitní provedení cívky pro spodní nitě.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vít Bauer 14/11/2018

  • Všechny jehly, které je pro běžné šití třeba, jsou součástí tohoto setu.
  • Neobsahuje set vyšívacích jehel.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xUSB kľúč JANOME

19€

pro přenos stehů a výšivek, určeno pro stroje JANOME MB - 4, MC250E, MC350E, MC500E..

Novinka

Vít Bauer 14/11/2018

  • funguje skvěle, pro přenášení výšivek má dostatečnou kapacitu. hezký design.
  • Nevýhody nezjištěny.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xVyšívací program Janome Digitizer MBX v5.0

1,167€

Digitizer MBX ver. 5.0 s je nejnovější cloudová verze programu od firmy Wilcom, tato verze..

Doprava zadarmo Novinka

Vít Bauer 14/11/2018

  • Vynikající program pro tvorbu výšivek a to včetně velkých formátů a multihoopingu, tvorby aplikací, možnost vyřezávání a spoustu dalších aplikací včetně guiltových výplní.
    - ohromné množství stehů, výplní, vše nastavitelné
    - snad všechny možné formáty pro ukládání, či načtení výšivek
    - automatická digitalizace výšivky z obrázků formátu pnng, bmp a podobné
    - spousta přednastavených materiálů
    - tiskový náhled výšivky včetně spotřeby jednotlivých nití
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME MEMORY CRAFT 15000

4,663€

Janome MC 15000 Horizon je šicí a vyšívací stroj. Janome 15000 představuje nejmodernější s..

Doprava zadarmo Novinka

Vít Bauer 14/11/2018

  • Celková spokojenost se šicím strojem a jeho příslušenstvím. Klady jsou:
    + skvělý šicí a vyšívací stroj
    + velký počet příslušenství součástí dodávky stroje
    + tichý
    + vysoký výkon, velká rychlost šití
    + jednoduchá obsluha
    + nádherně provedené stehy
    + vše nastavitelné
    + nadstandardní osvětlení pracovní plochy + navíc dodatečné osvětlení
    + snadná obsluha, výměna stehové desky, patek, jehel, cívek se spodní nití

    Koupi tohoto stroje na tomto e-shopu doporučuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLucznik Mini

80€

Šijací stroj Lucznik Mini je kvalitný šijací stroj menších rozmerov s kovovou vnútornou ko..

Novinka

marie kopecká 13/11/2018

  • šicí stroj mám jako dárek pro vnučku, takže zatím nemohu hodnotit.
  • je to opravdu stroj pro děti, silné materiály trochu stagnují
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSinger Starlet 6680

307€

Šicí stroj Singer Starlet 6680 je elektronický šicí stroj s displejem a moderním designem ..

Doprava zadarmo Novinka

Jana 13/11/2018

  • Všetko presne podľa popisu, veľmi dobrý pomer ceny a kvality. So strojom sa veľmi dobre manipuluje a má jednoduché ovládanie.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xBrother HF37

272€

Šicí stroj Brother HF37 je robustní domácí šicí stroj s kovovou vnitřní konstrukcí vhodný ..

Doprava zadarmo Novinka

Janka 13/11/2018

  • Výborný šijací stroj, krásne šije, kvalitný, som nadšená. K tomu ako darček prídavný stolík - výborný pomocník
  • Žiadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSinger Talent 3323

291€

Šicí stroj Singer Talent 3323 je mechanický šicí stroj pro domácí použití. Tento šicí stro..

Doprava zadarmo Novinka

Iva 13/11/2018

  • Šíje sám a pro začátečníky naprosto ideální.navod pro obsluhu dostačující.
  • Zatím nemám žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: