Registrácia Prihlásiť sa VIP program

Hodnotenia produktov

xŠijací stroj ZOJE ZJ9513G-5/02 SET

355€

1-jehlový stroj s vázaným stehem pro těžké materiály. Model se zabudovaným úsporným AC ser..

Doprava zadarmo

Bohouš 07/08/2017

  • Masivní litinová konstrukce, perfektní pracovní stůl, vysoký zdvih patky, prošije cokoliv. Ano s toho stroje velice dobrý dojem.....
  • Trochu bych vylepšil návod. Jelikož mám zkušenost s šitím, na většinu jsem přišel sám.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

195€

Spoločne so strojom získate unikátny darček pätiek: pätku pre slepý steh, pätku pre dekora..

Doprava zadarmo

Zdenka 07/08/2017

  • Šiji cca 35 let a toto je můj třetí šicí stroj a jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME HD1800 EASY JEANS

357€

Šijací stroj Janome HD1800 Easy Jeans ponuka 19 programov, automatickú dierku. Janome ponú..

Doprava zadarmo

Kateřina 04/08/2017

  • Šiji na něm krátce, ale zatím jsem nadšená. Opravdu doporučuji!
  • Uvítala bych automatický odstřih nitě. Jinak zatím o ničem nevím.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPätka kráčajúca 846410003 JANOME

13€

Otevřená patka, díky které i když používáte horní přídavné podávání perfektně vidíte šitý ..

Ink 04/08/2017

  • větší prostor před jehlou, lépe je vidět na steh
  • neznám
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOlej pro šicí stroje SPIRIT 2 - 5L

21€

Tento olej je určen jak pro průmyslové šicí a vyšívací stroje, tak i pro domácí šicí st..

Oldřich Dobrovský 03/08/2017

  • Dobrý den , olej je dokonalý . Nemažu s ním stroje ale lyže na travní lyžování. Olejničky mě mile překvapily když dorazily naplněné. Jsem vemi spokojen.
    Oldřich Dobrovský
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKrajčírske pravítko, príložník 80cm

9.05€

Český výrobekPravítko krejčovské - je určeno k používání jako pracovní pomůcka při kre..

Veronika 03/08/2017

  • Super cena, rychlé dodání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLEG FORM A 36-42 (8part)

118€

Figurína představuje dokonalé řešení pro profesionální návrháře a výrobce oděvů včetně kal..

Veronika 03/08/2017

  • Krejčovská panna splnila naše očekávání, lze nastavit do požadovaných rozměrů, pro zakázkovou výrobu oděvů nepostradatelný pomocník.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKriedový linkovač, farba biela

4.92€

Krejčovská křída určená pro značení textilního materiálu. Je určena pro krejčovství a m..

Veronika 03/08/2017

  • Používáme na strečové materiály, značení je přesné a tenké, doporučujeme.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘemínek SINGER 196388 (349,93mm)

2.69€

Vnitřní řemínek pro šicí stroje SINGER Singer # 196388 (349,93mm délka, 84zubů) Sing..

Monika 03/08/2017

  • S nákupem řemínku jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

195€

Spoločne so strojom získate unikátny darček pätiek: pätku pre slepý steh, pätku pre dekora..

Doprava zadarmo

Jana 02/08/2017

  • Tichý, ľahko ovládateľný stroj. Oceňujem navliekač nite a ponorný podávač. Jednoduchá výmena šijacej pätky. Na bežné použitie v domácnosti môžem len odporúčať.
  • Zatiaľ žiadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPermanentní tužka 716

1.31€

Používá se v kožešnickém a koženářském průmyslu. Obsahují smazatelný stříbrný inkoust, ..

Ivana 31/07/2017

  • Doporučuji. Tužka je dobrá
  • Méňe viditelná na světlé kůži
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pre šijacie stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

14€

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích RVHP.Luczn..

Jozef.B 31/07/2017

  • Tovar prišiel nepoškodený presne to čo som si objednal funkčný a v pomerne krátkom čase Celkovo som spokojný Dakujem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací podložka Olfa - RM-IC-S

18€

Řezací podložka oboustranná pro řezání s řezacím kolečkem - rotačním nožem. ..

jarmila 29/07/2017

  • muzu vrele doporucit,vyborna vec
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xRezacie koliesko 45mm TEXI 4032

11€

Řezací kolečko na patchwork.Kruhový řezač má velmi pohodlnou měkčenou rukojeť umožňujíc..

jarmila 29/07/2017

  • reze dobre,jeste jsem ho moc nepouzila
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xStojan na 2 nite

4.85€

Přídavný stojan pro velkéh špulky nití návinu 1000,3000,5000m. Konečně můžete u běžných..

jarmila 29/07/2017

  • je to jak pro panenky,ale jinak skvely pomocnik
  • nema
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSplintovací pistole standard TEXI 75S

6.92€

Tato splintovací pistole je ten správný systém ke snížení rizika způsobení dírek a pošk..

Domca 28/07/2017

  • Veľmi dobrá a kvalitná. S tovarom som maximálne spokojná a tá výborná cena
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOzubené kolo spodní hřídele 730038001 JANOME

4.70€

Seznam náhradních dílů pro stroje Janome: ZDE..

Jaroslav Stojaník 27/07/2017

  • Bratr pro kterého jsem produkt objednal je velmi spokojen děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠijaci stroj ZOJE ZJ9703AR-D4J/02 SET

563€

ZOJE ZJ9703AR-D4J/02 SET - smontovaný kompletní průmyslový šicí stroj s automatickým ods..

Doprava zadarmo

Hedvika 26/07/2017

  • Tichost stroje, pěkné stehy...výhodu zpětného chodu a zvednutí jehly hned pod hlavou stroje.
    Odstřih nití super, zapošívání přesné a rychlé.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 2000 CPX

530€

Šijací stroj coverlock Janome 2000 CPX ponúka 7 programov šitia a doležitý krycí steh. Ten..

Doprava zadarmo

Milada Kamlarova 26/07/2017

  • Intuitivní ovládání šicího stroje
  • nenašla jsem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xZoje 3-ihlový interlock, rozpätie 5,6 mm - komplet

850€

3-jehlový, 5-nitný interlock s úzkým ramínkem pro lehké a střední materiály. Součástí je z..

Doprava zadarmo

Jolana 26/07/2017

  • Perfektní mašinka ,šije krásně potichu a rychle jsem velice spokojena , za tuhle cenu nemá konkurenci
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: