Sada nožníc KRETZER 772020 + 782015

Súprava univerzálnych nožníc 6"/15 cm a 8"/20 cm.

  • Výrobca: Kretzer-Solingen
  • Dostupnosť:
    Momentálne nedostupné
    Dostupnosť našich skladov

    Sklad Brno Ne
    Sklad Praha Ne
    Sklad Jihlava Ne
    Sklad Strima externý Ne

  • Termín dodania:
    Kedy mi bude produkt doručený?
    Termín dodania

    Tento tovar je na ceste, zadajte si do systému strážneho psa pre Vašu požiadavku. Po naskladnení tovaru Vám príde automaticky informácia o naskladnení.

  • Záručná doba: 24 mesiacov
  • Kód produktu: KRETZER FINNY PROFI 772020+782015
  • EAN: 4013434004465
  • Vernostné body: 3 vernostných bodov
  • Dostupnosť našich skladov
    Sklad BrnoNeSklad PrahaNe
    Sklad JihlavaNe Sklad Strima externýNe


Popis

Univerzálne nožnice 782015 ZIPZAP sú nerezové nožnice spĺňajúce požiadavky pre akúkoľvek bežnú činnosť vďaka variácii typov a ergonomicky tvarovaných rukovätí. Jedná sa o remeselnícke univerzálne použiteľné nožnice, vhodné na strihanie takmer akéhokoľvek materiálu. Nožnice sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ako ocele, tak vysoko tvrdeného plastu kombinovaného s gumou na zníženie otlaku ruky. Ideálne na strihanie papierov, látok, fólií, tapiet, apod.
Univerzálne nožnice s dlhými čepeľami a tenkou špičkou vhodné na priemyselné aj domáce použitie, dĺžka 6"/15 cm. Na tapety, papier, látky, fólie a pod. Dĺžka nožníc/čepeľou: 15/7 cm, váha: 50 g, pogumovaná rukoväť.

Univerzálne nožnice 772020 FINNY sú nerezové nožnice so špeciálnym ostrím a ergonomickou rukoväťou pre dlhodobé/celodenné používanie. Nožnice sú určené najmä na strihanie bežných materiálov ako sú papier, látky, fólie.
Nožnice univerzálne, dĺžka 8"/20 cm. Na bežné materiály, papier, látky, fólie. Dĺžka nožníc/čepelí: 20/8,5 cm, váha: 100 g, pogumovaná rukoväť.

Nožnice sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ako ocele, tak vysoko tvrdeného plastu kombinovaného s gumou na zníženie otlaku ruky. Upnutie čepeľou skrutkou poskytuje maximálny komfort pri celodennom používaní.

 

Katalóg nožníc Kretzer

Vlastnosti

Dĺžka nožníc (cm) 20
Materiál rukovätí Mäkké
Typ nožníc Univerzálne
Zahnutie nožníc Rovné
Dĺžka nožníc Mix
Povrchová úprava nožníc -
Typ ostrie nožníc Hladké

Video

Recenzie (0)

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.

Napísať recenziu

Naposledy prezerané